Kommande kvartal | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Kommande kvartal

YAY ! Fick precis mejl om att det är dags att boka plats på kvartalsutbildningar för nästkommande tränings-kvartal !

Det känns som om det här kvartalet nyss började, och nu är det redan snart dags att blicka mot nästa kvartal redan.

Det år visserligen ett tag tills utbildningarna är , men man måste boka i tid så man får plats på alla utbildningar. Och jag är den typen som helst går på så många jag kan. Klasserna blir bättre och inlärningen går in djupare när jag går på “kvartalerna”.

Jag ska sätta mej ner och titta vilka datum jag kan gå. Det vore kul om jag kunde “timea” in det med några instruktörskollegor med. Det är roligare om man är några som man känner som går och åker dit ihop. Sen träffar man fler där från hela Sverige som man lärt känna via just utbildningar och liknande.

Det är så kul att gå “kvartaler”. Det är då man får läge att leva upp lite extra och “parta loss” med andra instruktörer. Där byter man lite erfarenhet från det gångna kvartalet och liknande. Sånt är bra för man lär sej alltid något från någon annan , eller så delger man något från sej själv.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats