Tankar om vinterresan | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Tankar om vinterresan

Om vi kommer iväg på en vintersemester så verkar det troligast att vi hamnar i Thailand. Dels för att vi inte på så kort varsel kommer att hinna läsa in oss på någon ny destination, ska vi bryta ny mark vill vi ha lite koll. Och dels för att vi inte gärna bokar oss på en charterresa med färdigt paket, det skulle inte passa oss så bra. Det skulle troligen kännas alldeles för begränsade att någon har bestämt vart vi ska vara och med vilka personer med liksom. Vi vill kunna åka runt fritt när det passar och exakt vart vi vill.

I Thailand kan vi läsa eller på annat vis lära oss om olika platser och destinationer och sedan ta oss dit. På så vis blir resan till det impulsiva som vi trivs med. Att sitta på en plats i flera veckor utan att kunna påverka känns inte så lockande. Hör vi att det finns en sak 30 mil bort som verkar intressant så vill vi kunna ta oss dit utan förbehåll. Sedan kan vi välja att återkomma till gamla guldkorn med såklart.

Ingen plan är planen som planeras.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats