Ingen återvändo | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Ingen återvändo

Oavsett hur det ser ut med pengabiten så måste vi åka på semester i vinter nu. Vi har gått förbi the point of no return och kan inte göra något åt det.

Eva ville ut på en liten shoppingtur för att köpa lite vardagskläder så som tröjor och lite byxor. Vi tog oss ut till Valbo köpcentrum eftersom det finns flera klädaffärer där att botanisera bland. Hon hittade lite kläder rätt enkelt och kände sej nöjd.

När vi gick in i sista affären så hände det som gjorde att vi omöjligt kan bromsa den där med vintersemestern som vi lite löst pratat om.

Eva stod där med ett par tröjor och vi började gå mot kassan. Och precis då vid näst sista hyllan såg jag dom …. Men frågan var ifall vi skulle göra det och vara låst till att tvingas åka iväg . Eller skulle vi blunda medan vi passerade hyllan och därmed forfarande ha kommandot att kunna väja att åka eller stanna hemma. Men handen sträcktes ut och jag tog dom i näven innan jag hann tänka klart . Därmed var det sen för sent.

Två sekunder senare hade jag två par riktigt snygga shorts med röd prislapp för 79 kr stycket i näven! Efter en koll i provrummet såg jag att dom satt som en smäck och jag såg ut som en tvättäkta strandraggare med ett bländade vitt leende från kind till kind.

Det gick inte att lämna tillbaka shortsen , dom var skapta för min kropp! 158 kr senare var vi på väg hem. Skulle vi inte åka nu så har vi kastat bort 158 kr helt i onödan ! Hur “ovärt” vore inte det!?!

Nu är det bara att slanta upp så jag får dra på mej shortsen på någon strand i Thailand och börja representera mej själv.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats