Droppen som fick reslusten att rinna över | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Droppen som fick reslusten att rinna över

Idag slog min reslust till med full kraft som en blixt från klar himmel.

Helt plötsligt började några “julproffs” på jobbet prata om julpyntar-tekniker och hur tidigt dom vill börja pynta. För en annan som knappt hittade julpyntet den där gången för typ 3 år sedan var det droppen som fick reslusten att rinna över. Jag skrev skrev direkt till Eva att hon fick börja leta upp skattgömmorna med pengar och sen måste vi boka en resa! Jag pratar inte julpynt på vintern ens , på sommaren är helt oacceptabelt! Vem pratar julpynt på sommaren ?

Efter att jag skrivit till Eva så gick jag raka vägen och sökte ledigt på jobbet och meddelade dom instanser som behövs för att få slippa julpynta även i vinter. Ska jag skotta något så är det sand, inte snö.

Så enkelt blev det beslutet taget. Nu är det bara hoppas att vi hittar skattgömmorna med guldtackorna….

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats