Fredag SomOss | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Fredag SomOss

Min andra klass BodyPump 110 idag sedan “vi” släppte releasen. Ett ganska så orfördelaktigt läge då jag haft ett ganska så långt uppehåll sedan förra klassen. När det blir så kan det låsa sej lite för mej klassen efter. Men idag satt klassen och musiken som en smäck! Snacka om fredags-fys-mys-deluxe! Så galet grym klass det blev! Jag verkligen älskade varje sekund!

Ungarna fick för sej att dra iväg på sitt så vi antog soffpotatis-mode. Och det med en Baileys Iced Coffee som vi snubblade på härom dagen. Det visade sej vara bättre än vanlig Baileys till och med! Kan man ens misslyckas med Baileys och kaffe ens?

Det här är fredag SomOss

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats