I väntan på sommarfesten | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

I väntan på sommarfesten

Lördag och BodyCombat betyder upp som en sol och ner som en pannkaka. Fast utan uppehåll så blir det upp från pannkaka och åter till sol.

Nu är man bra rustad för årets sommarskiva i morsan och farsans stuga som går av stapeln ikväll. Alltid kul att få återse gänget och få lite koll på vad alla som man träffar allt för sällan har haft för sej på sistone.

Vädret ser ut att leverera med , hur grymt ? Fast det slutar alltid med att myggen dyker upp framåt kvällen och det tävlas om filtar. När det inte längre håller så vill alla tränga in sej på altanen. Där är ungefär då man märker att det är fler kvar än man trodde.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats