Jubileumsafton | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Jubileumsafton

Sista koreografipremiären för mej detta tränings-kvartal var BodyPump, närmare bestämt nr 110 i ordningen. Och dagens klass blev lite av en mental ansträngning måste jag säga.

Allt satt satt som det skulle , men en första klass är en första klass. Det betyder att allt behöver lite puts för att förfinas och bli lite smooth.

På vår flyttdag hit hade vi vår 20:.onde bröllopsdag. Den passerade således förbi lite för obemärkt. Vi tänkte att vi bemärker den lite senare på något vis. Det fick bli idag då vi kliver på semestern. En flaska bubbligt rosé funkar alldeles förträffligt tänkte vi medan vi beskådade våra takåsar här på söder (samtidig som vi upptäckte att vi inte packat upp bubbelglasen). Den här vyn är verkligen en härligt vy.

Jubileumsmiddag måste inte vara couer de filet provenscale (fast det är en favvo) , det kan vara hemgjord pizza på tortilla-botten med! Det är faktiskt ganska magiskt det med, iaf om man får en Newcastle Brown Ale till. Newcastle Brown Ale är förövrigt min stående sista-arbetsdags-dryck år efter år. Vi gillar verkligen varandra.

Nu är vi officiellt lediga !

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats