Högskolebeskedet | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Högskolebeskedet

Det vibrerade till i telefonen och där dök högskolebeskedet upp. Med lätt ångest och förväntan tänkte jag för en sekund om jag skulle öppna det eller inte . Men innan jag ens hunnit tagit beslutet hade jag tryckt på knappen.

Där läste jag det jag inte ville : Du är reservplacerad.

Lätt slagen av det grävde jag lite och fick fram att det var totalt 465 sökanden , både med förstahandsval och andrahandsval. Min plats i kön är nr 45. I min värld just nu är det typ som nr 1432. Fast jag har egentligen ingen uppfattning om hur nr 45 i turordningen kan stå sej.

Ett andra antagningsbesked får jag första augusti. Så nu är det väl bara att invänta det och hoppas på det bästa. I väntan får jag väl börja fundera på alternativa skolor eller om jag ska söka nästa sväng med, ge upp är inte ett alternativ.

Allt går bara man vill det. Jag har lagt för mycket tid på detta för att ge upp nu. Så efter första augusti får jag väl se om det är game on eller om jag får gräva vidare då , alternativ finns för mej.

Som Mr John Lennon sade :

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats