Den perfekta hatthyllan | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Den perfekta hatthyllan

Igår efter att ha varit lika omständig som vanligt och så åkte vi och lämnade tillbaka hatthyllan vi bestämt oss för. Istället tog vi en repa runt och tittade runt på fler ställen (igen). Något sade oss att det kunde hittas en som passar våra ändamål ännu bättre.

Mycket riktigt så hittade vi en lite nättare fast längre hylla som kändes fräsch, och med en metallinläggning där man hänger galgar. Det gör att man slipper “färgsläpp”efter galgarna.

Enda knixet var att vi hittade den här på Tigréns i Sandviken. Varför vi ens hamnade där vet jag inte. När vi frågade så hade dom inte ens den här modellen i vitt, endast en annan. När han skulle hämta den andra modellen på lagret så snubblade han på den här i vitt ändå. Detta trots att han sade att den inte ens saluförs i vitt, go figure.

Nu är det bara att se till att få upp den där den ska sitta då så är hallen på väg åt rätt håll med.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats