Kontrastera i vårt liv | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Kontrastera i vårt liv

Jag häpnas forfarande över kontrastera här i lägenhetskomplexet vi bor i.

Vi bor så centralt vi kan i Gävle nu. Det här är precis mitt på söder i Gävle. Vi bor i princip några meter ovanför alla myllriga restauranger och små affärer. Det enda som skiljer oss från allt detta är en liten fyrkantig “borg” som är några meter tjock.

Har vi öppen altandörr så kan vi höra det där myllriga lite på avstånd , vilket är lite mysigt. Men när vi stänger dörren så är alla “stadsliga” ljud helt som bortblåsta. Att vi inte ser gatan utan endast vår innergård ger oss det där perfekta andrummet och känslan av total avskildhet från allt. Att sitta på vår innergård ger en känsla av att inte ens befinna sej i stan. Och vyn åt andra hållet är över dom fina takåsarna som gör att vi får en helt annan vy , men åndå helt privat.

Det är helt galet hur grymt vi fått det!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats