Nytt sätt att leva kräver nytt sätt att tänka | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Nytt sätt att leva kräver nytt sätt att tänka

Det tar på att styra upp allt efter en flytt. Framförallt nu när vi måste hitta helt nya vägar och sätt i livet. Det är mycket som är annorlunda i en lägenhet mot för i ett hus.

Det är riktigt roligt att hitta nya sätt att tänka och få till bra lösningar , men det tar på krafterna och tar längre tid än man tror. Och enligt beräkningar så kommer det ta någon vecka till innan allt är klart. Men när allt är som tänkt så kommer lugna gatan att regera , då finns inte så mycket att pilla med. Tills dess så har vi bestämt att ha struktur och köra på. Stannar vi av så blir vi aldrig klara utan faller av och tar aldrig upp “stafettpinnen” igen.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats