Etapp två påbörjad | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Etapp två påbörjad

Efter att ha blivit av med runt 30 kartonger som stuvats in i lägenhetens alla skåp och hörn så var det idag dags för att ge oss på förråden.

Vi började med att återfå strukturen på allt. Så ut med allt , sen in med det som ska vara kvar förråden. Längst ut ställde vi det som tids nog ska in i lägenheten.

Vi blev då varse om att vårt förråd ligger i skugga från rörelsesensorn. Det gjorde att var 5:e minut så blev allt totalt SVART! Det enda man såg var dom gula markeringarna som ledde mot utgången. Typ 30 ggr fick vi turas om att med mobilens hjälp ta oss den krokiga vägen tillbaka till sensorn vid dörren ut. Tur man inte mötte nån i första böjen och gick i golvet.

1 timme senare blev det hissrace. Dvs att vi stuvade hissen full i kartonger och sen tryckte vi på rätt våningsplan och löpte dom två våningarna upp för att vara först på hissen när den var framme. Jag kan dessutom berätta att jag körde vikarieklass på BodyPump tidigare idag , klassen satt fortfarande i låren TYDLIGT. Grannarna som börjat känna igen oss trodde nog vi ändrat oss och tänkte flytta ut.

Etapp två påbörjad!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats