Från kaos till kaos | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Från kaos till kaos

Lägenheten har under dagen gått från ett galet kaos till ett galet kaos med samma saker och kartonger , fast omflyttat! Nu är det iaf gångar som man kan sicksacka sej genom.

Imorgon är det dags för välgörenhet i form av springhjälpen på ZenZen. Det betyder att vi äntligen öppnar igen efter flera dagars uppehåll. Att allt öppnar med ett välgörenhetsevenemang gör det hela ännu bättre ! Vem vill inte bidra till att hjälpa behövande ?

Ikväll somnar man “sopslut” och är taggad på att äntligen få kliva upp på scenen och köra gärnet imorgon igen ! Detta blir en välbehövlig paus i flytten. Det är rejält med strukturering kvar innan vi är hemma igen!

Imorgon åker vi all in igen !

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats