Solen och tromben som fann havet | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Solen och tromben som fann havet

Tänk att vi som är så väldigt olika personligheter kan komplettera varandra så bra!

Jämför man dessa två personligheter så är den ena som en sol och den andra som en tromb. Vid första anblick kan omöjligt en sol och en tromb kampera ihop. Men på något underbart vis blir dessa två så olika element till ett ! Tillsammans älskar solen och tromben sin kritvita sandstrand vid brynet till det turkosa Andaman havet så stilla och blankt.

Vem hade ens kunnat tro att solen kunde göra tromben till en bris? Och att tromben kunde blåsa solen lite svalare så den kunde komma ner till stranden så dom kunde vara där tillsammans och njuta av det turkosa havet?

Detta kan bara hända om man låter elementen få vara precis som dom är tills den rätta dagen och tiden är kommen.

Det var inte magi… Det var inte ödet… Det var MENINGEN!❤️ Vi är och kommer alltid att vara SOMOSS .

.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats