Hjärnsläpp , tapas och demens | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Hjärnsläpp , tapas och demens

Ibland är jag så impulsiv att inte ens jag fattar själv vad jag håller på med. Det är lite som att ha en demenssjukdom som slår till lite då och då och utan förvarning. Idag på “pumpen” slog den till som en blixt från klar himmel , sen drog den sin väg igen i en svinblink.

Den här releasen sitter som en smäck från a till ö . Jag behöver inte tänka , den bara går av sej själv enkelt och smidigt. Men helt plötsligt i tricepslåten så dök demensen upp helt plötsligt. Istället för 2 set bänkjobb och 2 sätt push ups så blev det 3 set bänk och 1 set push ups.

Jag kände att ordningen inte stämde redan tidigt , men av någon anledning så hittade jag inte tillbaka hur mycket jag än försökte. Rätt rörelser och övningar var det hela vägen , men det var djungelns lag som bestämde hur och när dom kom. Det var helt sjukt galet att känna att allt var rätt fast fel och ändå inte lyckas fatta vad det var som var som skulle ändras.

Resten av klassen ,både före och efter, så var jag med precis som jag skulle. Undra varför jag skulle överraska mej själv såhär egentligen ? Lite som den där presenten jag inte ville ha liksom. Snacka om twilight zone deluxe ….

Som lite plåster på såren så ger frugan mej lite tapas. Kanske hoppas hon att jag ska lära mej att tänka efter före nästa gång.

Är tapas bra mot demens tro ? Om inte annat så är det smaskens till sista slicken iaf.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats