Mitt fokus i livet | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Mitt fokus i livet

Jag märker att ju längre tiden går och ju äldre jag blir desto viktigare blir det att saker och ting är roligt för mej. Jag blir mindre och mindre intresserad av saker som inte är roligt och motiverande.

Förr tillbaka kunde jag gör något bara med syftet att det betalade en slant , fick en ledig dag eller liknande. Idag så reflekterar jag sällan över den typen av saker. Är saker kul gör jag dom , om inte så faller det för mej. Viken dag eller tid det handlar om är inte med i kalkyleringen alls.

Just nu gör detta att jag sitter lite i en rävsax. Jag vet vad jag vill ha mer av i mitt liv , även vad jag vill avveckla. Med den vetskapen är det så drygt att inte hitta timingen som gör att jag kan slänga och släppa en del grejer för att fokusera på roliga saker. Jag har tyvärr inte möjlighet att bara slänga det jag vill bli av med än . Det här jobbar jag på och det tar en stor del av min tid just nu.

Jag vägrar låta “måsten” bestämma över mitt öde. Jag ska styra skutan dit den ska , jag har skepparexamen på mitt skepp.

Land i sikte !

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats