Flyttfordon bokat | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Flyttfordon bokat

Efter noga eftertanke så valde vi en lätt lastbil med hiss i bak som flyttfordon. Orsaken till att vi valde den här lösningen är till stor del att man har bra takhöjd och kan gå ut och in med allt utan att behöva huka sej ner. Det kommer att underlätta rejält när man har möbler. Två kan ta varsin ände och en tredje kör ner hissen lite enkelt.

Även ur synpunkt på att när man bär mindre grejer så kommer det att göra att allt går fortare. Medan dom som bär iväg grejer går och tömmer så kan en stanna kvar och fylla upp hissen med grejer och sänka mer den. Det lär gör rundorna rejält mycket snabbare.

Ihop med att vi kapat ner vårt leverne till någon form av compact living och minutiöst noga kartongsystem så lär detta gå smidigt. Bara för det så får vi väl motorhaveri och trippel punktering på lastbilen i andra svängen ska du se. Jag vet ju vilken drummel jag brukar vara. Men jag har lärt mej leva med det på något underligt vis.

Soon to be city folk !

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats