Moment 22 i däckbytar-tider | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Moment 22 i däckbytar-tider

Måste säga att jag är glad att vi har två bilar nu i dessa hjulbytar-tider. För nu säger lagen att man bara får åka med dubbade vinterhjul om vinterväglag råder. Och förra veckan åkte jag hem i rejäl halka i princip varje dag efter mitt nattskift. Varje dag jag sedan vaknade så var den där halkan som bortblåst och kvar fanns fint sommarväglag. Hur gör man då liksom ? Moment 22 deluxe ?

Jag byter såldes på ena bilen nu och på andra i slutet på arbetsveckan ifall allt rätat ut sej efter den här veckan. Jag vill inte åka av vägen på väg hem från jobbet liksom.

Det ska inte vara så lätt jämt.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats