Tidsbrist | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Tidsbrist

Jag känner att min tid inte räcker till nu när vi håller på med flytten och allt som har med det att göra . Skapligt lyckas vi ändå hålla dom flesta av våra bollar i luften .

Det som har blivit mest lidande dom senaste två veckorna är vloggen / youtube kanalen. Orsaken är att den kräver lite annat fokus än allt annat . Det känns inte ok att det är så . Men på något vis får det vara lite så en kort tid . Man kan ju inte vara med överallt när saker tillkommer .

Så fort saker landat lite så ska allt gå som vanligt igen . Och efter flytten så försvinner allt som har med renovering av hus och sånt “pyssel” helt och hålet . När vi bor i lägenheten så kommer det att finnas mer tid än förut , dit längtar vi . Tanken är ju att den ska vara som en naturlig del av allt det här med .

Vi ber alla som följer med på youtube om ursäkt för dåligt med uppdateringar och få videos . Men så fort vi “ridit ut stormen” och fått grepp om vardagen så lovar vi bättring . Exakt när detta är vågar vi inte lova , men vi jobbar på så bra vi kan . Hoppas alla har överseende med detta . Det var ju liksom inte meningen att snubbla in i en lägenhetsaffär sådär. Men vad gör man när man hittar den perfekta lägenheten på det perfekta stället liksom ??

Alla ni som hänger med oss här , på Instagram , youtube , eller på alla ställen . Utan er så vore det inte så kul att hålla på liksom ! Love you all ! Hör av er om ni har någon åsikt , vill något , eller bara vill prata lite. Det går bra på mejlen , kommentera här på bloggen , youtube , eller om du kommer på något annat sätt så kör det vet ja’ !

Peace out and love life !

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats