Äntligen lite lugn och ro | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Äntligen lite lugn och ro

Så skönt att äntligen ha en dag där inget ligger på .

Vaknade för egen maskin 3 minuter innan klockan , drog mej fram till den skrek till och sen “polimasade” ( Gävle mål för fraktade min osmidiga och trötta person ) mej till köket för att göra lite kaffe .

Jag kände att restmat fick bli frukost , mat är mat liksom . Så lite gotta från tidigare och några släta koppar kaffe fick vara min frukost .

Slog en signal till min frisör och berättade att frun ville ha mej i representatibelt skick och att jag behövde en genomgång. Det fanns en glugg redan nu kl 14:00 . Lämpligt nog så tar jag den och blir snygg till redan till den ankommande helgen då !

Så skönt att äntligen få lite andrum efter allt som varit dom senaste veckorna .

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats