Måndags-vick | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Måndags-vick

Jag öppnar veckan med att köra ett vick på EasyLine nu på förmiddagen kl 10:00 . Ingen annan kunde , så jag åker in .

I vanliga fall är det här ett pass med många seniorer . Det gör att man får tänka till lite när man lägger övningarna . När jag kör den här klassen brukar jag lägga fokuset på rörelse-styrka som jag tycker är bra på den här guppen . Men det gäller ändå att ha övningar som det går att variera intensiteten på . För det är stor skillnad på hur rörlig den här gruppen är rent kroppsligt . Sen så kommer det emellanåt deltagare som inte faller under den genomsnittliga mallen för den här klassen med , bland annat yngre personer . Och kommer dom så ska ju dom kunna få sitt max rent träningsmässigt med liksom .

Så dags att “ta ut” en bana nu i god tid så allt blir som tänkt .

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats