Lite om Thailandsresan | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Lite om Thailandsresan

Efter några dagrars uppehåll tänkte jag försöka mej på att redigera vloggen från hemresan från Thailandsresan som ligger i kamerorna och väntar . Få se om jag får läge ikväll eller imorgon . Ibland behöver man några dagars distans för att få lite upplägg och idéer sådär .

Vid tillfälle tänkte jag även försöka gå igenom alla filmer och bilder för att se ifall det finns något kul man kan göra med allt vi fick ihop på en månad där borta . Men det får jag nog ge någon dag till då jag har lite fullt upp med mitt jobb som jag ska komma in i igen . Jag vill även komma in i gruppträningsbiten igen med . När allt det sitter igen så ska det väl komma lite mer om resan i form av bilder , filmer , reflektioner om platser och händelser . Det är en hel del tankar och reflektioner som jag bär omkring på från just årets resa som jag inte riktigt hade räknat med .

I väntan på så läs våra äldre poster om resan här eller titta in dom vloggar som ligger på youtube så länge , länk högst uppe på bloggen här . Det finns även massa bilder från resan på vårt Instagram som också länkas högst uppe här .

Följ oss gärna på våra olika nätverk för vad som kan tänkas dyka upp här i framtiden . Kanske har ni några idéer eller åsikter , delge oss gärna isåfall . Kommentera , mejla eller vad ni nu vill . Allt funkar .

Somsos / Eva och Johan

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats