Sprint 14 | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Sprint 14

Musik :

Sprint överraskar sällan på musikfronten . Det är push , push , push helt enkelt ! Det är väl egentligen inte så konstigt när hela syftet är att maxa ut liksom .

Uppvärmingen däremot är lite ovanlig i den här releasen . Den öppnar sådär förväntansfullt direkt i början , på det kommer ett parti som spretar och har sej i mixad hiphop-anda , stunden senare känns power-pushen komma . Hela låten hoppar runt hit och dit , aldrig hört nått liknande faktiskt .

Sista aktiva låten är en “rockdänga” otippat nog . Jag skulle säga att den pushar ännu hårdare än dom andra . Så kul med en lite annorlunda sista låt .

Enda softa och lyftande låt som är med är nedvarvningen , totalt chill liksom . Skön stämning i den rakt igenom .

Koreografi :

Upplägget är ungefär som förra releasen . Skillnaden är att vi inte har någon ren styrkelåt , istället är mixed conditioning tillbaka. . Det innebär fler än en träningsvariabel i samma låt .

Många intervaller får vi i den här releasen , galet många . Som mest ska vi ta oss igenom 8 st . Så många har jag aldrig kört i en och samma låt någon gång . Det är dessutom uteslutande långa intervaller i hela releasen . Det finns till och med intervaller som är uppe på 2 minuter den här gången . Det är väldigt , väldigt långt när vi pratar Les Mills Sprint !

Upplägget på långa power lär bli en galen historia . Även om man “safear” på motståndet så lär den ta ut din rätt i tid . Det är alltså en win , win ! Eller trött , trött då .

Summering :

Helt galet långa och många intervaller . Rätt snabba ben i power känns det som . Lägger man på tiden så… Ja du fattar … Tiden lär ta ut sin rätt hur du än gör i den här releasen . Dina ben kommer at “dö” oavsett vad du försöker med . Din uthållighet lär få sej en rejäl boost av Sprint 14 , var så säker !!

Jag skulle säga att releasen är INZANE !

Sizzlern har kommit ut , kolla in den : HÄR

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats