”Kablarns” vilket i-landsproblem | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

”Kablarns” vilket i-landsproblem

Nått som vi är flitiga konsumenter av här hemma är laddkablar till Apple-produkter . Man skulle nästan kunna tro att vi käkar dom .

Hur vi lyckas ha sönder dom fattar jag inte . Givetvis är dom inte jättetåliga , men det måste ändå vara vi som är bovarna i dramat . Ett tag var jag inne på att säga att det är tonåringarna hemma här som är skickligast på att konsumera kablar , men jag backar på den … Gör jag det är det 100 % säkert så att man får “göra en pudel” när man blir konfronterad … Men jag kan säga så att den kabeln som ligger i min arbetsväska har hållit i flera år … Jag bara påpekar det utan att peka i nån riktning … Möjligen så “hintar” jag med ögonen lite …

Ett stycke leverans av kablar dök upp idag som en brev på posten (svindålig jag vet) . Själva knaset med laddkablar till just Apple är att dom bör vara original . Dom andra är knappast av sämre kvalitet . Problemet är att efter några uppdateringar av iOS (operativsystemet) så slutar dom att fungera . Jag har hört nått om att Apple lägger in serienummer eller nått i mjukvaran på sina egna och resten slutar fungera , men det ska jag låta vara lite osagt ifall det är sant .

Efter otaliga kablar som slutat fungera så kör vi original nu iaf . Dom är ju bara runt 200 % dyrare så det gör inget …. 😊 För övrigt är detta första gången vi fått originalkablar utan pappkartong , bra miljöval där ! 😊

Förr tillbaka fanns endast 1 meter långa kablar av original . Turligt nog nu finns 2 meter med . Det kan tyckas onödig , men för oss är 2 meter väl behövligt av olika orsaker . Sen beställer vi oftast på nätet pga att dom ligger på runt halva priset då . Allt som oftast köpet vi via företaget Fyndiq så slipper vi gräva . Fyndig är som en sökmotor där man handlar , sen beställer dom från en annan leverantör i sin tur .

4 färska kablar … Nu klarar vi med tur hela nästa vecka …. 😊 I-landsproblem , jag vet !

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats