Smaksättare | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Smaksättare

Tänkte slå ett slag för några smaksättare som vi snubblade på för ett tag sedan . Ingen aning vad dom innehåller , det har jag inte ens tänkt på förens nu . Hur som helst så är dom perfekta att ha hemma när man lagar mat .

Möjligen finns det flera sorter än dessa , men dom här har vi . Det är rejält med koncentrerad smak i dom så det behövs inte mycket per gång .

Med dom här hemma så är det nästan som att ha färskt hemma , men utan att man riskerar att det blir gammalt eller dåligt . Finns det fler sorter så kommer vi garanterat att testa dom med . Du hittar dom i vilken butik som helst egentligen , vi har sett dom i flera butiker .

Dagens chiligryta blev så grym med “chilipastan” , just sayin’ …

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats