Utcheckning | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Utcheckning

En sista frukost i Kalmar .

Camping frukostar är magiska , enkla ofta utomhus och till ljudet av naturen eller det som människor gör så som åker båt eller klipper gräs . Man måste bara älska detta liv , underbart !

Just nu packas alla grejer ihop och sen ska stugan städas ut på alla håll och kanter innan avfärd . Av någon anledning så känns det lättare att städa när man reser , motivationen är med en rätt mycket enklare då märker jag .

Bilen är packad och klar nu , lite svabbning och ett par koppar kaffe innan avgång mot hemmet . Uppskattningsvis är vi hemma sent kvällstid om allt håller .

På vägen hem ska det också semestras så klart , det ä väl inget fraktbolag vi driver liksom . Första stopp är Söderköping och Smultronstället , det har jag bestämt! Smultronstället är en restaurang som serverar endast glassmenyer ! Det är en gedigen och tjock meny dom har, så det finns att äta för alla där . Ingen lämnas utanför ! Vem älskar inte GLASS liksom !?!

Mot GLASSEN !

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats