Hemresan | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Hemresan

Resan hem tog totalt 7:45 , sträckan blev ca 63 mil . Det gick lät och fint hela vägen , inga större krångel eller dippar någon stans faktiskt . Jag fick assistans av äldsta grabben som tog 20 mil mitt i. Det kändes lyxigt men ovant , har ju kört helt på egenhand i alla år .

Spår av det första regnet på veckor körde vi igenom redan efter 20 mil ca , men det höll i kanske 10-15 minuter max . Det var inte direkt intensivt heller .

Visst fanns där moln mest hela vägen hem , men tempen låg ändå mellan 26-30 grader .

Ca 5 mil innan Söderköping så blev tydligen alla andra i bilen panikhungriga … Mina värsta misstankar besannades där och då …. Det betydde att det måste ätas och sen kommer ingen förutom jag att vilja ha glass på Smultronstället ! Och mycket riktigt så blev det så , alla klämde i sej mat så dom fick paltkoma . Och där satt jag moloken och lite purken inombords ska erkännas … Visserligen kunde vi stanna så jag fick gå och äta min glass tyckte alla. Men hur kul är det då ? Dessutom är det helt fel , så gör man inte ! På min inrådan så stannade vi inte till , hur fel det än kändes … Snacka om blåst på konfekten , inte ok !

Gpsen som stod på fast det egentligen inte behövdes då vi hittar ville ta oss igenom Stockholm gång på gång och sade hela tiden “ruttar om” . Men av någon anledning var hon ihärdigare än någonsin , inte förens vi passerat Strängnäs som var mer än halvvägs hem gav hon upp . Tur det , för vi var rätt less på henne vid det laget …

Nu tänker ni att vi kanske skulle ha stängt av gpsen , så jobbar inte vi . Det är ett rätt intensivt men roligt socialt experiment med full bil och en brud som tjatar och tjatar . Tävlingen blir att inte tappa humöret .😊

Hemma igen var vi strax innan strax innan 18-tiden . Vi passade på att packa upp allt direkt vid hemkomsten ( inte på min inrådan ska erkännas ) , annars blir det knappast av alls då man antagligen blir trött direkt . Efter det en snabb handling för att få frukost till imorgon , inget annat . Sen blev det direkt over and out !

Borta bra men hemma bäst ? Nej , så har jag aldrig tyckt . Jag vill fara runt året om ifall jag skulle kunna få den möjligheten faktist .

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats