Soft baddag | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Soft baddag

I Kalmar är det i princip svårare att inte hitta en strand än att hitta dom visade det sej , det även i dom centrala delarna .

Vi öppnade med att plocka en strand ur POI-listan i gpsen , på måfå sådär . Vi hamnade ca 5,5 km utanför centrum på en strand som heter Noralida -stranden .

Stranden låg lite som i ett bostadsområde och där var det inte speciellt mycket folk . Det var rätt skönt med en soft sandstrand som dessutom låg så man såg Ölandsbron på håll .

Det blev ett dopp där längst ute på bryggan och en kortare sväng i solen innan det fanns krafter som krävde ny strand .

Vi körde tillbaka till centrum och lade oss vid Kalmarsundsbadet som ligger typ en kilometer från vår camping och är det stora badet i centrum . Här var det mer liv och rörelse . Det fanns både en kiosk och en golfbil som sålde mat där . Att man såg Kalmarslott på nära håll gjorde inte saken sämre , så nice !

Sallader som var rejält tilltagna för under en hundring måste man beteckna som grymt ! Jag klämde en med räkor och Eva en med innanlår (inte sina ) , grabbarna körde lunchstrejk och hoppade helt .

Min nya vän i brist på kaffe för i år är denna pärla ! Ananas och kokos är såå fräscht i solen om den är rejält kall . Dessutom så är den kolsyrefri , föredrar alltid utan kolsyra om jag kan få det . Jag misstänker nästan att lite ljus rom i botten på denna bad girl skulle göra den ännu bättre …

Skön soft dag i Kalmar idag kändes helt rätt . Middag är bokad på Pinchos 1,5 km härifrån . Att avrunda med små-plock-mat kommer att bli perfekt ! Nu kan man gå all in på allting , Pichos har allt !

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats