En afton i Kalmar stad | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

En afton i Kalmar stad

Kalmar är verkligen en mysig stad med riktiga kullerstensgator mest överallt . Staden känns som en gemytlig “Pippi-stad” som man vill knalla rumt och ha det gött i .

Man får verkligen andrum att till fots uppleva staden , gör det om du får tillfälle . Dialekten här gör att människorna känns varma och genuina verkligen .

Så pass genuina att vi råkade snubbla på ett par plagg på väg mot Pinchos . Eva hittade en munkjacka (vad annars ?) och jag ett par grymma limmen (som vanligt ) . Men hur grymt är inte ett linne med Rubik’s Kub -mönster då ? Vem kan gå förbi ett sånt utan att få med det hem ?

Pinchos här i Kalmar ligger mysigt inbäddat bland kullerstensgatorna med . Det passar så bra med cirkus-temat mot den här gamla staden , dom möter varandra så fint !

Eva kände sej tvungen att öppna med en söt-syrlig bubble fizz -drink innan maten , why not liksom !

Pinchos har verkligen en kul nisch med att man beställer in smårätter . På så vis kan man testa allt från fisk och skaldjur till tacos och köttbitar eller vegetariskt . Enda problemet som jag ser det för mej är att jag inte vet hur mycket jag ska beställa . 4-6 rätter säger en del , men jag skulle med lätthet kunna beställa 10-15 utan att känna någon skillnad . Men då blev man “lusblack” och kom aldrig hem . Jag nöjde mej med 7-8 idag . Hur mycket det är mot en normal tallriksportion vet jag inte , svårt att jämföra liksom .

Kul och god afton på en kul nischad restaurang i en mysig “Pippi-stad” ikväll !

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats