Dubbel stoppsmäll | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Dubbel stoppsmäll

Tekniken var inte med mej på RPM idag , micken ville inte alls . Den var stendöd och jag fick använda mina egna resurser på den analoga vägen , dvs skrika då…

Passet som sådant var riktigt intensivt , jag hittade verkligen tunga fina växlar . Eva sade att hon också hittat rejäl intensitet och fick bita i . Det kändes som att passet blev skapligt grymt iaf. Tänk om inte micken dött , då hade vi hittat det där lilla extra istället . Man kan som alla vet inte få allt , man får vara nöjd med det man får liksom ….

Vi hade tänkt dra iväg på en grej idag efter RPM . Men av någon anledning så blev det som vanligt , dvs att vi blev kvar på combaten då . Men idag var det tungt … Vart enda slag kändes tungt , varenda kick var ett forcerade för att få iväg … Men det gick tillslut …. Vid låt 7 fick jag och Pilar ett erbjudande av Sussi att komma upp på scenen och teama och why not liksom ! Så i team klämde vi av två låtar ihop . Det var asgrymt ! Dessutom första gången jag stod på scenen med Pilar , kul !

Passen idag tog verkligen precis ALLT ! Det var all in , all out ! Stoppsmäll i princip !

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats