Eva-märkt 4 life | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Eva-märkt 4 life

Jag tror minsann att min andra hälft börjar se mitt riktiga värde … Eller är det möjligen så att hon är rädd att bli av med en snöskottare ?

Det blir inte tydligare än såhär !

När vi är i Thailand så inhandlas det massvis med kallingar som hon antagligen har fått tillverkade med sin egen logga på … Så måste det vara , för vem har ens sett kallingar av märket Eva ? Eller är det egentligen trosor som jag fått för att dom är snedtvättade och uttjänta ?

Vad spelar det för roll egentligen, dom gör ju jobbet iaf … Men det hade varit kul att veta syftet med Eva kallingar … Jag väljer versionen om att man är rädd att bli av med mej genom stöld eller nått … Står kanske Evas telenr på tvättrådet med ifall man går vilse ??

Det där med att man är karl för sina kalsongerna faller lite nu va … !?! Man för sina trosor känns sådär …. Manstrosor ??

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats