Bra avslutning på en bra dag | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Bra avslutning på en bra dag

Den här veckan har varit lite ovanlig .

Eftersom jag valde att börja jobba 21:15 istället för 22:15 så har det varit lite som eftermiddagsskiften. Dvs att man inte träffat familjen så mycket två dagar i rad . Det har blivit direkt till jobbet efter att jag har haft pass .

Men idag hade jag pumpen 17:00 och hann hem för att äta middag i lugn och ro med Eva och yngsta grabben . Det kändes som om det behövdes ett par tallrikar kalops och lite socialt umgänge med familjen . Det här behövde jag , det var ju därför jag ville bli av med eftermiddagarna .

En liten sträckare på sängen innan avfärd mot jobbet bredvid min andra hälft känns som en bra avslutning på en bra kväll med BodyPump , kalops och familjemiddag . Sen 8,5 timmar bök och stök innan man får sova , om nu inte snön ger mej mer jobb imorgon bitti då … 😊

Vilken skön dag det blev …

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats