TBT | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

TBT

(Throw Back Tisdag )

Vilken fin överraskning man fick när det blev dags för hemgång från jobbet imorse då …

Pulsa ut i orörd 2-3 decimeter hög snö . Så höga knäna och blöta fötter hela vägen till bilen . Och det med den hårda blåsten mot mitt blöta ansikte . När jag väl var vid bilen så syntes den knappt eftersom den blivit paketerad av snön och vinden . Så 5 minuter för att gräva fram bagageutrymmet där borsten låg . 10 minuter till för att få av all snö från resten av bilen .

Jag tog en annan väg hem än E16 eftersom jag utgick från att alla andra gled omkring där som bowlingklot . Den vägen jag valde var sådär plogad och bowlingklot fanns där med kan jag säga , jag var rätt “oensam” om min tanke alltså … Det blev 30 minuter bowling och slalom hem istället för 15 som normalt .

Det var minst sagt utmanade att ta sej hem till vår gata som innehöll den samma produkt som alla andra gator gjorde , dvs SNÖ . Och det hade inte snålats där heller …

30 minuter skottning av gatan gjorde en varm om man nu hade frusit i bilen , vilket jag INTE gjorde . Vilken tur att jag duschade innan jag åkte hem . På så vis var jag ren och fräsch att trycka på med spaden tills svetten dröp vid 06:15-tiden en kall morgon som denna innan resten av gatan vaknade , lucky me ! Turligt nog var snövallarna på gården så höga att jag fick äran att dra iväg snön till vändzonen en bit bort istället , kul att få fylla på högarna där ! Vem gillar inte att frakta snö liksom !

Att sen blöt av svett och snö intaga en extra frukost rejält frusen innan läggdags pga att man bränt av frukosten som jag åt innan hemgång från jobbet gjorde det SÅÅ värt hela denna mysiga och omtumlande ljuva morgon …

Det var såå lätt att somna …. Såå gott jag sovit … LOVE LIFE ! 😊

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats