Far och son-tid | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Far och son-tid

Besiktat kroppen och knoppen , gick igenom LÄTT ! Fasiken vilken kvalitta man har på sej ! Såg nog hur imponerade personalen på hälsocentralen var , inte ett fel dom hittade !

Farit runt med grabben på lite far och son-tid på vägar med riktigt taskigt underlag , living on the edge ba ! Allt slutade med att han lurade mej att köpa ett par nya trumstockar med vinyltoppar , till honom . Vem kan trumma utan sånna ?? Visste egentligen inte ens att det fanns sånna . Man lär sej nått nytt varje dag ! Vem sa att man inte kunde köpa kärlek ? Han älskar trummor och pengar och jag honom , win win !

Pga det bistra vädret tog vi och köpte hem lite fika att värma kråset med . Jag ska ju har RPM och SPRINT idag ,PWO behövs således . Och vad är bättre än 2* hetvägg (semla i mjölk ) ? Där har vi ju allt en PWO (pre workout ) behöver . Mjölk , bröd , mandel , protein, kolhydrater och kladd ! En slät kopp java för att uppnå Duracell-kanin effekten och man är hemma !!

2386 kalorier senare är jag tvingad att cykla hårdare än någonsin för att ro hem det här … Kom och hjälp till vetja … 😊

Let’s ride !

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats