Resetankar | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Resetankar

Har lite funderingar på att komma iväg på en resa någon stans där vi inte varit . Eller så ska vi resa på något vis vi normalt inte reser . Det här ligger givetvis en bit framåt då vi nyss kommit hem efter en månad i Thailand med tömd penningpung . Men vill man uppleva saker så är det lika bra att kolla av lite upplägg på en gång .

Några tankar som uppkommit är Chang Mai och Chang Rai i Thailand . Det kräver inte så mycket planering då vi kan landet ganska väl . Rosa bussarna är jag 100 % säker på att det passar mej bra , vart som helst med dom egentligen . Australien har alltid varit ett drömresmål , ända sedan jag var liten . Och varför inte då kombinera det med Nya Zeeland och träna lite på Les Mills egna gym . Där har vi nu mer dessutom en kompis som bor , inte helt fel . Borneo och besöka djurresarvaten . Då kan man ju ta sej dit via Thailand då Malaysia ligger bredvid . Sen tänker jag lite tågluffning i Europa , en nästa bortglömd reseform som jag längtade efter att göra längre tillbaka .

Det är ännu mer motiverade att resa när man bloggar . Man ser saker ur fler perspektiv liksom . Åtminstone blir jag mer kreativ och tycker om att resa på det viset . Helst vill jag dra iväg på något redan nu . Kanske klämmer man en Ålands-kryssming bara för att få något att blogga om . 😊

Någon som har nått upplägg eller förslag på bra resmål så ge oss gärna lite förslag . Vore kul med något otippat att jobba emot .

Vart brukar du resa ?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats