Längtar tills på lördag ! | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Längtar tills på lördag !

Efter 5 veckors avhållsamhet från träning så kommer jag hem och öppnar med att jobba eftermiddag …. Det betyder i sin tur att jag då inte kan köra mina pass , snacka om frustration .

Så den här veckan går jag och lyssnar och lyssnar på alla releaser . Jag blir precis lika glad och upprymd av att lyssna på dom , känslan är den samma . Men eftersom ingen energi går ur mej så blir jag lite frustrerad och vill inget hellre en att TOKKÖRA ! Sen saknar jag alla glada kompisar , deltagare , vänner eller vad man nu väljer att kalla da crew där på ZenZen !

Så nu får jag lyssna och plugga ända tills på lördag … Inte förens dess får jag klämma av ett Les Mills pass …. Då klämmer vi av RPM 77 ! Och med all inneboende energi minus all ork jag tappat så kommer jag att ge 138,45 % plus lite till!

Hoppas man inte taggar över och får hjärnsläpp då bara ! För jag kommer inte att hålla tillbaka något ! På lördag kör vi tunga växlar och snabba fötter ! 😊

Så lördag 3/2 kl 10:00 i Ride-salen på ZenZen cyklar vi RPM 77 ! Och vi cyklar som om vi stulit hojen ! Kom så åker vi som aldrig förr !

#tillsammans

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats