Problem med bloggflytt | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Problem med bloggflytt

Nu fick jag stora skälvan tror jag …

Jag låg och läste in mej på saker att tänka på vid flytt av tex bloggar . Det visar sej att det kan bli mindre kul … Byter vi adress så finns risken att vår “ranking” mott tex Google ( den viktigaste aktören) går helt bort , trots att vi får med mej allt över till nya platsen . Det skulle innebära att vi kan vara tillbaka på ruta ett igen . Då kommer dom som “goolgar” inte att få upp vår sida för att vår rank är typ noll … Då får jag jobba flera år igen för att läsare som kommer (vilket många gör ) den vägen ska börjar få upp oss i sökningar .

Det fanns saker man kunde göra , och det var spaltmeter med text . Det var avancerat och massa text . På andra sidor sa dom att att man absolut inte skulle byta …. Det stod till och med att om man väljer att blogga seriöst så skulle man hellre välja egen domän från dag ett …

Det här var exakt det vi INTE ville . Vem kunde tro att vi skulle bli så intresserade av detta och sen hamna i den här “rävsaxen” !?! Nån som är insatt i detta som kan hjälpa till ?? Det måste väl finnas en väg ur detta …?

Har tagit kontakt med det webhotell som vi tänker flytta till för att höra om dom kan hjälpa oss med det här . För det känns viktigt att få en egen domän för att kunna börja styra mer över vårt innehåll och inrikting . Det känns inte jättemotiverande att börja om från scratch nu när saker och ting börjar bli större och besökare börjar hitta hit …

Vet inte om vi orkar driva upp en blogg från scratch igen , då blir valet att stanna kvar eller lägga ner . Inget av alternativen lockar speciellt , vi vill ju hålla på med det här …

Hoppas det löser sej … Nån webexpert som vill ha ett jobb ? Mejla isåfall …

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats