Problem är till för att lösas | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Problem är till för att lösas

Så verkar hela den här soppan ha fått en lösning . Hur skönt känns inte det då ? Ett litet steg för mänskligheten , ett stort steg för Znaiden ! #ilandsproblem

Angående profilbilden så såg vissa den och andra inte . Det visade sej att om man inte tömt cookies (filer som känner igen sidor man varit på ) på länge så kan dom göra att det knasar . Då får man tömma dom , dvs webhistoriken till webbläsaren . Nu verkar det alltså funka . Så är det nått krångel med sidan så hör av er till oss .

Sen var det problemet med att byta tillhåll för bloggen , det är också löst . En kompis har löst det åt oss . Det blev en alternativ lösning som kommer att duga bra . Det är nog ingen lösning någon it-ansvarig skulle ge dej , men den kommer att funka fint . Så nu släpper vi det med och kör vidare här i väntan på liksom . Så får vi se om det blir flytt och när .

Nu kan vi kolla upp det sista och se om det blir något av med det flytten . Men helt klart vore det kul att dra igång det hela någon stans där man får bestämma mer över design och allt innehåll som finns på sidan . Fast lite läskigt är det med ska erkännas …

Men man måste väl våga lite med …

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats