Mycket tid går det åt | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Mycket tid går det åt

Jag som tänkte mej en förmiddag med pluggning innan jobbet …

Istället blev det till att försöka få till blogg-designen som visade sej se ut på ett tredje sätt när jag satte mej vi datorn .

Jag fick ingen ordning på detta så jag gav upp . Nu har jag varit i kontakt med sidadministratören som förhoppningsvis ska få ordning på det hela . Sen har jag läst mer om SEO , dvs sökmotors -optimering . Det är den som kan komma att sättas ur spel när vi bestämmer oss för att flytta .

Mycket text och grejs blir det . Jag lämnar in för nu och låter det bero ett tag så inte skallen kokar . Finns det någon som är bra på SEO så hjälp mej gärna , vill få flytten av sidan gjord . Men samtidigt vill jag inte radera våra fotspår och möjligheter att få in nya läsare . Blir det helt förstört så stannar vi väl kvar och försöker växa här liksom .

Meningen är inte att skriva spaltmeter om sånt här , det är inte direkt ett intresse . Men jag vill förklara varför saker och ting dragit ut på tiden lite . Och varför det ibland ser lite knepigt ut på bloggen .

Det ska bli skönt när detta rätar ut sej så man kan fortsätta med det som var tänkt . Håll ut , vi ska väl få ordning och reda på saker och ting till slut .

Troligen så ska ett litet samarbete testas här i dagarna . Vi får se när , det är inte obegränsat med tid liksom . Men inom sinom tid så kommer det .

Tack för tålamod med trista inlägg om sånt som vi normalt inte skriver om … Tänka sej att det det går åt så mycket tid till att blogga när man bestämmer sej för att för att försöka göra det lite mer seriöst . Det är liksom inte bara att skriva ett inlägg på 5-10 minuter som jag gjorde när vi började .

Tack för tålamodet 😊

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats