Grym torsdags-Combat  | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Grym torsdags-Combat 

Så att en torsdag köra sina ordinarie klasser som är 45 min cycling följt av 55 min BodyCombat är helt klart en utmaning ! 

Men om man utmanar sej i grupp så hjälps man ju åt att ta sej fram , det du ger får du tillbaka dubbelt eller trippelt liksom !  Och idag behövdes det verkligen efter cyclingen …

Combaten 

Så klev jag på min första ordinarie klass på torsdagar , lånar ju Camillas den här terminen .

Full klass , 100 % glädje och 200 % energi ! Helt sjukt kul klass idag ! Det gav mersmak så det heter duga ! Det är verkligen något magiskt över känslan på ett Combat-pass när salen är full och koreon sitter … Det är nästan inget som kan jämföras med det skulle jag säga ! Säger jag typ om allt  märker jag …😊

Idag backade vi upp varandra 200 % och det var helt sjukt ! Längtar redan till nästa torsdag ! 😊

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats