Kroppen KAN ! | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Kroppen KAN !

Pump 

Trots att jag är helt ny i pumpsvängen så älskar jag redan vad den gör för min kropp . Men också vad den kan göra för mej som instruktör och i slutändan för min verbala coaching . Detta kommer att bli grymt !

Dagens pass var verkligen askul ! Det blev passet som knuffade fram min coachingpersonlighet känns det som . Det var  en stor klass , blandat klientel och  idag så släppte vi verkligen loss allesammans ! En riktig VI-MOT-VÄRLDEN-FEELING liksom !  Och jag har nog aldrig sprutat ur mej så mycket endorfiner på ett pass pump någonsin tror jag ! Mer sånna här pass PLEASE ! 

CX 

Lite (MYCKET) tröttare drog jag i mej lite protein och banan innan jag bytte tröja för att bränna av ett pass CX Worx . 

Jag skulle ljuga om jag inte sa att det var utmanade att hålla tekniken med stabbiga ben från pumpen innan … Men med lite pannben och kärlek till mina Les Mills koncept så gick det med ! 

Grejen med CX-teknik är att det är så mycket hållning och sega rörelser att man behöver sin bål intakt för att få ut sitt maximala . Det var verkligen en bra lärdom att se att min kropp satt det pumpen till trots ! Det är grymt vad den mänskliga kroppen kan !

Endorfin craze ! 😊

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats