Lyckad trippel idag | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Lyckad trippel idag

Dagens trippel blev grymt kul faktiskt ! Mycket bättre än jag trott ! #nöjd

Combaten 

Combat-blandningen kändes lyckad måste jag säga !  Det blev lagom mycket från nuvarande release och lagom från diverse andra .  

Det är verkligen kul att köra lite mixat ibland , allra helst när allt sitter bra och man kan gå all in i alla låtar ! Idag kändes det som om det verkligen blev ett “smakadong” -pass ! Pulspeak efter pulspeak , dänga efter dänga !  

Enda grejen jag kommer på att jag lyckades krångla till var halvvägs in i passet … Då lyckades jag av någon anledning byta kick-ben halvvägs in i jump kick combon i första sett . Hur jag gjorde det vet jag inte … Men jag märkte på Eva och Ullis att dom blev aningen konfunderade , själv fattade jag inte ens att det hänt förens jag såg deras miner . Men då var skadan redan skedd och jag valde att inte byta tillbaka och ställa dom en gång till … Det vore ju sådär …😊

CX 

Bra CX idag ! Många i salen  , bra intensitet och kul med blandade deltagare ! Ja , det var veklingen ett sånt CX -pass som man vill ha ! 

Sådär ska CX vara 😊

Pump

Så premiär på BodyPump 30 , faktist ett bra koncept . Bara dom stora musklerna ,  så man kan gå tungt . Det blev uppvärming , ben , bröst , rygg och bål .  Det kommer att bli kul att köra pump 30  , helt klart !

Avslutningsvis så våldförde vi oss på tacos hemma . Gissa om det gick i mat då …. Helt inzane ! Men man vill ju äta liksom , och åt gjorde vi ! 😊

Nu … Over and out … BYE ….

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats