Hösten är här | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Hösten är här

Förmiddagsvecka idag betyder tidig uppgång , redan 04:45 idag . Men tidigt upp betyder tidigt hem , och  det är bättre än att jobba kvällar . 

Dagen till ära har jag  blandat ihop en lite blandad Combat  sådär . Jag har plockat lite låtar som jag  gillar från olika releaser  . Det ska bli kul att se vart vi landar . Till CX kör jag den där mixen som det blev förra veckan och sen har jag ju för första gången en BodyPump i 30 minuters format . Pump i 30 minuter har jag aldrig kört förut , det blir intressant . Då blir det bara dom stora musklerna och säkerligen kan man gå på tungt då . 

Då kickar vi igång höstschemat då ba ! 😊

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats