En lyckad dag | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

En lyckad dag

Snacka om klapp-klapp ( möjligen paket-paket) dag  idag . 

Strax innan 11 kom Camilla och Magnus med familj för att gratta Eva . Sen har det kommit besök med jämna mellanrum ända fram tills 16-tiden . Det innebar kaffekokning , fikabrödsbaxning , saftblandning  och diskning  med jämna mellanrum och på rutin om och om igen … Och med missad lunch men med osedvanligt högt kaffeintag så har man tagit sej an uppgiften rätt hyperaktivt men med högt huvud . Kaffe är f-n en grym motivator .😊

Efter en skaplig tur med grabben bakom ratten åkte vi över till Camilla och Magnus för att återgälda gratulationen då deras dotter Anna också fyller idag , så brukar vi oftast göra . Och idag blev vi bjudna på grillat ! Det här är familjen hela dagen kan man lätt säga . Och till efterrätt , mer kaffe , tårta och fikabröd … Det är ett hårt liv man lever … Alla klarar inte det här … Det blir vi som får göra det då .😊

Efter en hård men lyckad dag är det nu over and out . En ovanligt träningsinriktad vecka ska imorgon ta sin början … Natti 😊

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats