Jobbig helg ... | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Jobbig helg …

Vi kom hem från GD/GIF idag vid 15:30 tiden… Och Gud så skönt det var …

Visst är det härligt se barnen idrotta och kämpa , alla efter sina förutsättningar … Men denna gång har det faktiskt varit riktigt jobbigt… Regn och blåst om vartannat … Iskallt och fuktigt  , osv , osv … 

Gårdagen startade i t-shirt , 1,5 timmar senare , lågtröja och uppknäppt jacka för att timmen senare bestå av att vi båda hade knäppta jackor paraply … Vi vaknade av och an för att hålla värmen … Och givetvis låg det hela timmen sent … 

Dagens GD/GIF började med att vi hittade vårt tält 20 meter från där vi ställde det igår … Men vårt tält höll iaf , andra lite klenare tält hade kapsejsat totalt …

   
  

 Av dom 5 åren vi varit med så har jag aldrig varit med om maken … Och det är nog många som är lätt irriterade över att dom lånat ut sina tält … 🙂

Just idag kom en man förbi vid några tillfällen och frågade om vi tagit en av deras pinnar , men det hade vi inte … Men efter typ 4 ggr så kom han rätt irriterad tillbaka och sa ” ÄR NI SÄKER ?” Och då sa en pappa som kommit tillbaka att “Jo , jag lade den i er tältpinnhög ” . Sen gick han för att återkomma och säga  “Den var inte där ” ! Då följde vi med och visade honom den… Han sade då “Fel pinne ! Det är hål i fel ände “! Varpå en sade åt honom ” om du vände på pinnen då !?!” 🙂
Vinden tilltog hela tiden , precis som regnet . Så det var skönt att komma hem i skaplig tid .

När vi nu rivit av hemma här bestämde vi oss för att stanna inne och hemma . Vi skippade träningen . Det behövdes vila så här på morsdag ….

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats