In the name of BodyCombat !! | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

In the name of BodyCombat !!

Då har det gått en hel lördag … En ( ursäkta språket) helt jävla grym lördag rent ut sagt !!
Den ska jag försöka summera i två inlägg eftersom den innehållit lite olika grejer så där .
Allt började med att vi direkt efter frukosten drog och hämtade brorsan som skulle följa med oss in på BodyCombat … Han hade aldrig testat , så det var läge nu .:-)
Folket kom i god tid innan passet så det byggdes upp en stämning redan innan . Vi stod och “slängde käft ” med varandra och garvade . Vi tog liksom varandras styrkor och svagheter och gjorde en liten grej av det … Bland annat drev vi lite med big boss Pilar som förra gången bommade handduk … Denna gång var hon NOGA med att visa att hon minsann INTE glömt den 😉 Vi drev även lite om att man INTE ska ställa sej på andras platser utan hålla sej till sin …:-) Detta är vad jag kallar Zenzen andan ! Dvs att det är nära mellan alla och gruppen höjer moralen redan innan passet !!!
Eftersom det var premiär med dom nya handskarna så hade man förväntningarna på topp … Och visst blev passet högintensivt och energiskt … Men min hjärna var inte med idag … Och eftersom handskarna gjorde intrycket proffsigt så blev det ännu mer dråpligt för jag tror nog aldrig att jag bommat tekniken mer än idag 🙂 Slagserie efter slagserie bommade jag … Men vem bryr sej för jag svettades och älskade passet ändå ! Och jag skyller bestämt min dåliga insats på att handskarna var nya och ej inslagna … Man kan omöjligt göra bra ifrån sej med nya handskar …:-)
Summa sumarum av passet då ?? Grymt kul som vanligt och grymt levererat av Sussie och gänget … Men nästa gång är mina handskar inkörda så då är jag på dom andras nivå igen !!! 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats