Mr Larcon is in da house !!! | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Mr Larcon is in da house !!!

På lördag blir det Zumba Masterclass med ingen mindre än Elvis Larcon !!
Elvis är för er som inte vet vem han är mannen bakom plattorna Tumbata och Mami Besame , om ni inte hört dom så snabba er in på Spotify NU ! 🙂

IMG_9216.JPG
All info om hur, var , när osv finns i bilden … Det enda ni behöver göra nu är att se till att anmäla er och dyka upp!!! Det kommer att bli en snackis för lång tid framöver , och ni vill givetvis vara en av dom som som säger att ni var där … Och att det var precis lika bra som dom säger , kanske bättre !!!
Att Elvis sen är en av dom skönaste och trevligaste snubbar som finns gör inte saken sämre … Jag vet vad jag talar om för jag känner honom och har kört många tuffa pass med honom … Dessutom så var han vår Team Leader när vi körde utmaningen i somras … Och med den fysiken och glöden lär detta bli absolutely SMOOOKIN’ !!!
B there eller skyll er själva !! 🙂
ZUMBA Y’All !!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats