Fitness satt som en smäck ! | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Fitness satt som en smäck !

Idag blev det till att fylla upp frysen innan vi åkte in till Zenzen , det gjorde att vi bommade bodypumpen … Men vi klippte till på fitness och innan blev det lite bröst och armar på gymmet .

Det var Pilar som höll i taktpinnen idag ! Hon fick slita och lirka med folket idag , men överlistade alla gjorde hon . Jag tror hon lyckades maxa ur alla det dom hade faktiskt . Det största motståndet man som instruktör har en söndag är nog grillen … Jag vet av egen erfarenhet att grillen gått styggt i helgen , nån bira och lite rött till maten blev det väl med … Och vad passar bättre då än att få lite smisk av en uppspelt Pilar , u go girl !:-) F-n vad både Eva och jag älskar att komma ner och bara KÖRA ! 🙂 Passet idag var grymt faktiskt , det började försiktig och sen ökade det hela tiden ända in i mål !:-)

Det har blivit för lite träning under en tid nu tycker Eva och jag . Men det är väl så ibland , barnen behöver mer stöd och tid ibland . Och då SKA dom ha det <3 Vi får se vad veckan bärare sej för trevliga träningsformer 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats