I lungan ro | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

I lungan ro

I slutändan blev det 2/3 av fam Stålberg som var hör och grillade . Mor , dotter och son . Fadern i fråga fick stanna på jobbet för det hade kört ihop sej . En ansvarsfull individ det där 🙂
Vi andra smaskade på karré och färskpotatis i ugn , det funkade en onsdag 🙂 . Vi satt ute på altan och käkade och fast det varit ruggigt och kallt hela dagen behövde vi inte slå på några ljus . Det hade jag aldrig trott .

Efter maten lekte barnen på framsidan . Dom spelade basket , hoppade studsmatta och hade sej .
Efter ett tag upptäckte vi att det satt en lång svart sladd rakt igenom hallen , ut genom dörren , vidare över gräsmattan och den slutade vid tomtgränsen . I änden på sladden satt en stereo 🙂 Barnen rockade hela området 🙂 Hahaha , dom är uppfinningsrika när dom vill .
Vid 21:30 tiden åkte Stålbergs hem , Eva och jag slog oss ner framför tvn i vardagsrummet och barnen i den äldres rum , inget bråk var det heller . Ibland är det bara så där härligt , saker bara funkar . 😉
Det är strax dax att göra kväller här hemma för alla , man vill väl inte börja ledigheten med att sova till lunch heller 🙂 Det blir nog sena kvällar så vi klarar oss iaf 🙂
C ya all , nite nite 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats